Webbyrå Malmö

Intendit Webbyrå i Malmö

Intendit är en webbyrå med kontor i Malmö och Stockholm. Vårt fokus är din framgång på nätet. Vi skapar hemsidor, e-handel och SEO (Sökmotoroptimering) åt företag runt om i hela Sverige. Vi tror på smarta, men enkla lösningar och kännetecknas av hög kvalité till marknadens bästa priser.

Webbyrå Malmö
Webbyrå Malmö

 

Ny hemsida med responsive design

Vårt fullservicepaket. Hemsida Webbdesign, Design, SEO programmering, hosting och löpande underhåll av en individuellt utarbetad och anpassad hemsida – precis efter dina egna önskemål.

Ny Webshop

Webbshop en komplett e-handelslösning för dig som vill sälja dina produkter på nätet. Det ska vara enkelt att komma igång med en webshop. Vi hjälper dig med utformning, utbildning och efterföljande teknisk support så att du ska kunna driva din webshop framgångsrikt.

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotorsoptimering eller SEO medför inte bara fler besökande, utan också de rätta besökande. För att uppnå en förbättrad placering, skall din hemsida och gärna alla undersidor, optimeras mot olika sökord.

Social Media

Social Media hela 97% av kunderna använder nätet till att söka efter en lokal verksamhet. Med företagsprofil på Facebook och Google Places blir du lättare hittad av nya kunder.

Ny logo

Ny Logo utveckling av en ny logotyp behöver inte vara en utdragen och svår process. Om du anlitar Intendit för att ta fram din företagslogga så gör du det rätta valet.

En av bästa Webbyrå Malmö, Intendit bygger framgång genom utveckling där du som kund alltid står i centrum. Välkommen att höra av dig till oss! Kontakta oss redan idag 040 68 00 200 www.intendit.se