Lokal SEO Lund.

Om du har ett lokalt företag, som en butik eller ofta besöker kontoret på ditt kontor, handlar det också om att optimera din webbplats om att människor kan hitta dig i det verkliga livet. Men även om du inte aktivt får besökare i din byggnad men riktar in en publik som ligger i samma geografiska område som du är, måste du optimera för det området. Det här kallas ”lokal SEO Lund”.

SEO Lund

Tips om Lokal i Skåne län

Det är praktiskt taget en metod i Sverige för handlar, köp Lokal SEO i Lund. Lokal SEO utökar organisk SEO med en kombination av online-strategier för att göra ditt företag mer synligt för dem som lokalt söker efter produkter och tjänster. Dessa lokala SEO-strategier inkluderar:

Lokal SEO hjälper företag att marknadsföra sig själva online för lokala kunder inom ett geografiskt område. Skillnaden mellan lokal SEO och organisk SEO är avsikt. Google kan (ganska bra också) välja ut sökfrågor som har ”lokal avsikt”, vilket betyder att sökaren vill ha sökmotorresultat med lokala företag.

“Varför är lokala SEO-frågor? Eftersom lokala kunder litar på internet för att hitta information om ditt företag.”

Optimera din Google My Business-sida, Om du vill hittas i lokal sökning kan du göra anspråk på och verifiera ditt Google My Business. Enligt Google själv kan du förbättra din lokala rangordning genom att använda Google My Business och skapa en robust profil eftersom närhelst någon söker efter ett lokalt företag visar Google resultat med hjälp av information som den har i sin databas med lokala företag.

Dela det här inlägget!

Partner