SEO Jobb

SEO Jobb

. Tillbaka för några år sedan, många av oss tillbringade mycket tid på att försöka lista ut den hemliga sås – “The Formula” – att vi behövde ansöka till vår hemsida och webbsidor för att visa upp högt på sökmotorer som Google. SEO har historiskt varit samma sak. Vad är rätt sökord densitet? Vad är en länk värd från en Page Rank 5 plats jämfört med en PR7? Ska vi göra bildoptimering? Vad är den bästa länk byggnad taktik?

SEO Jobb
SEO Jobb

Allt detta har skiftat nu från en pseudo-vetenskap till mer av en konstform. Inte längre är SEO en formel strävan med rote åtgärder vi behöver vidta. Jag får folk ringa mig och fråga, “Hur mycket kostar det att SEO min hemsida?” Eller “Gör du? Göra SEO?”.
Med andra ord, du behöver inte “göra” SEO gång och gå iväg. Istället är det en pågående process som involverar så många saker som är svåra att kvantifiera. Istället föredrar jag att kalla det “kundengagemang strategier” – stora klingande ord som helt enkelt betyder “attraktion marknadsföring” eller “bli hittade”.
SEO är inte längre sökordsoptimering. Det är en hel del färdigheter och taktiker och strategier i ett. Ingen kan påstå att de är nummer ett på Google för ett visst sökord, som jag påpekade i Sorry Skippy, Det finns ingen One på Google längre.

I grunden är dock din webbplats kärnan i allt detta. Det är den portal genom vilken människor Se ytterligare information om dig, hitta ditt företag, tjänster och produkter, och förhoppningsvis engagera dig på något sätt. Alla dina inkommande “vägar” bör leda tillbaka till din webbplats på något sätt.
Därför är din webbplats avgörande för att se till att människor kan hitta dig och ta kontakt med dig. Några av de viktigaste faktorerna att din webbplats måste ha inkluderar följande, som jag ingår i “kundengagemang strategier” eller “SEO”

(SEO Jobb Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Sverige)