SEO Göteborg

SEO Göteborg – Sökmotoroptimering
(SEO Företag Göteborg – Lokal SEO – SEO Konsult – Utveckla hemsida)

SEO Göteborg
SEO Göteborg

Lokal SEO Göteborg Sökmotoroptimering fokuserar på att erbjuda resultat som är relevanta för en sökare baserat på deras nuvarande plats. Om jag söker efter ”bästa stek restaurang” på mitt skrivbord just nu, skulle Google förse mig med resultat som är närmast mig.

Lokal SEO Göteborg

Sverige i på smartphones , och det är beräknat att mobilanvändande kommer att överträffa skrivbordet användning i 2015. Fyra av fem konsumenter använder mobiltelefoner för att handla och nio av tio mobila sökningar leder till handling. Sökmotorer som Google redan anpassa sina resultatsidor med mobila användare, och det kommer att vara viktigt att ditt företag har en online-närvaro i mobila sök (Lokal SEO). En färsk studie från ComScore visade att mer än 60 procent av mobila sökningar är lokal eller platsbaserade, och mer än hälften av mobila konsumenter vill köpa inom en timme använder sin mobila enhet.

“Vad är skillnaden mellan lokal och ekologisk SEO? Behöver jag båda? ”

Mobil SEO bör inte längre anses skild från skrivbordet SEO (Sökmotoroptimering). Snarare de är båda del av en komplett SEO strategi. Om ditt företag säljer en produkt eller tjänst i en fysisk plats, kommer lokala SEO bli ett bra komplement till din marknadsföringskampanj. Den främsta skillnaden mellan lokala och ekologiska SEO är enheten kunder använder för att söka. Konsumenter som använder sina mobila och surfplattor för att hitta specifika produkter eller tjänster är oftast längre fram i säljcykeln än de som kan använda den stationära datorn till “fönstershoppa”. Större sökmotorer använder algoritmer för att skilja mellan mobil, dator och surfplattor, och resultaten visas kommer att variera beroende på vilken enhet.

Behöver du hjälp med din sökmotoroptimering Lokal SEO Göteborg?

(SEO Konsult företag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund – Sverige)

 


Billig Utbildning

Billiga SEO till din Hemsida erbjudande pris 333:- Kr! SEO Utbildning i Malmö och Stockholm med SEO Specialist (Sasan Salar)
Starts: 07/20/2016 12:00PM

Ends: 2016-07-29:00.000
Duration: 10:00

25000.00

 

 

040 – 6800 200 / info@vanss.org

Mån till Tors: 08:00-17:00 / Fre: 08:00-15:00

 

SEO Utbildning

SEO Hemsida

Östra Förstadsgatan 34
Malmö, Skåne län
21212
SE