Sökmotor Marknadsföring

Marknadsföring via sökmotorer definition (SEM): Marknadsföring till Internetanvändare genom naturlig resultatsidor för sökmotorer listor och betald reklam placering.

Vad är Search Engine Marketing SEM?

Sökmotormarknadsföring eller SEM omfattar de åtgärder som vidtagits för att öka relevant trafik till din webbplats, genom högre ranking på sökmotorer. Traditionella SEM består av två processer: “ekologisk” sökmotoroptimering (SEO) och pay-per-klick annonsering (PPC) (eller kostnad per klick (CPC)). Det är dock inom SEM en föränderlig och växande område tack vare ständigt nya utvecklingar, såsom:

SökmotormarknadsföringSEO är en mångmiljardindustri i spetsen av Google, Bing och Yahoo som ofta bryts ned till två segment – gratis (organisk) och betalas (organisk) sökningen. Gratis marknadsföring via sökmotorer, eller Sökmotoroptimering (SEO), använder på sidan och off-page strategier för att hjälpa sökmotorer att bättre förstå den relativa betydelsen av en webbplats sidor. Sökmotor reklam, betala per klick (PPC) reklam, reklam plattformar sökmotorer förse annonsörer att placera sina annonser. På grund av den växande efterfrågan och komplexa natur “sök” som marknadsföring via sökmotorer företagen skulle vilja säga, det är ofta svårt att avgöra bra SEO / PPC experter från dålig SEO / PPC.

Sökmotormarknadsföring
Sökmotormarknadsföring

SEM står för marknadsföring via sökmotorer

SEM är en typ av Internet-marknadsföring i samband med forskning, skicka och placeringen av en webbplats i sökmotorer för att uppnå maximal synlighet och öka din andel av betalda och / eller organiska trafiken remisser från sökmotorer. sökmotorannonsering är bara en del av sökmarknadsföring processen. Marknadsföringskampanjer innebär branding, försäljning, kundservice, distribution, mässor, radio, TV, direktreklam, och så vidare. Och reklam, också. Så när anställa en SEM företag, vara säker på att det ger en mängd olika tjänster, inte bara reklam.

Sökmotor reklam

Generellt sett, pay-per-klick sökmotor program (t.ex. Google AdwordsSEO ) är en form av annonsering på sökmotorer. Google Adwords placeringsinriktning gör Dess gränssnitt för placering reklam, vilket innebär att PPC marknadsföring har förmågan att annonsera över hela Internet, och är inte bara begränsat till sökmotorer.